Онлайн-педрада

2020-05-25

/Files/images/images.jpg

22.05.2020 року пройшло онлайн-засідання педагогічної ради Троїцької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Для відеозв'язку було використано платформу Zoom. До онлайн-зв'язку долучилися 10 педагогічних працівників. Вчителі школи, які не мали можливості працювати в онлайн-режимі, були присутні в приміщенні школи з дотриманням соціальної дистанції та вимог карантину.

На засіданні було розглянуто, обговорено питання «Про організоване закінчення 2019-2020 н.р. та заповнення класних журналів під час карантинних обмежень». Директор школи, Гома В.В., звернула увагу учасників онлайн-педради на характерні особливості завершення 2019-2020 н.р. в умовах дистанційного навчання. Заступник директора з НВР, Гузь С.І., повідомила учасників педради про особливості підсумкового оцінювання учнів та заповнення Класних журналів.

Упродовж роботи педагогічної ради панувала творча та доброзичлива атмосфера, що об’єднала вчителів-однодумців, сповнених бажанням до ефективної співпраці в онлайн-форматі. Директор школи подякувала всім учасникам педагогічної ради, що долучилися до засідання в режимі онлайн.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi