День Знань

2013-09-02

/Files/images/ПЕРШИЙ  ДЗВОНИК 019.jpg

Свято першого дзвоника

1 вересня – перший день осені, у цей день всі квіти вклоняються школам, що гостинно відкривають свої двері учням. Сьогодні дійсно свято – свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками, початок нового навчального року.

2013-2014 навчальний рік розпочався у нашій школі з традиційної святкової лінійки, на яку зібралися всі учні школи, вчителі, батьки та жителі села. З початком нового навчального року всіх присутніх привітали начальник фінансового управління райдержадміністрації Бочкова Н.М., сільський голова Приймак В.І., директор агрофірми «Приазовська» Глушко М.М. та директор школи Кириленко О.П. Багато теплих слів було сказано сьогодні на адресу наших наймолодших друзів, які вперше переступили шкільний поріг.

Часточкою дружньої шкільної родини стали 8 першокласників, з побажаннями до них звернулися найстарші учні школи - 11-класники, які подарували їм подарунки і запашний коровай.

І ось, нарешті, настала найбільш хвилююча хвилина: і срібно, і дзвінко, й заклично пролунає дзвінок, який покличе всіх учнів на перший урок.

Право дати перший дзвінок надається учню 11 класу Джупанову Олександру та учениці 1 класу Куць Ользі.

Продовженням Дня Знань стали тематичні перші уроки, які цього року приурочені 90- річчю утворення Бердянського району.

/Files/images/ПЕРШИЙ ДЗВОНИК 018.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi