• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора Троїцької загальноосвітньої школи І – ІІІ ст.,

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора Троїцької загальноосвітньої школи І – ІІІ ст.,

2019-11-14

Берестівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Троїцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (вул. Шкільна, 2 с. Троїцьке, Бердянський район, Запорізька область).

У конкурсі на заміщення вакантної посади керівника навчального закладу може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки,не засуджений.

Особи, які відповідають кваліфікаційним вимогам і бажають брати участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

· заяву на участь у конкурсі, з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України ,,Про захист персональних даних’’;

· автобіографію (в довільній формі);

· копію диплому;

· копію трудової книжки;

· копію ідентифікаційного коду;

· копію паспорта;

· копію атестаційного листа та свідоцтво про проходження курсової перепідготовки;

· декларація за попередній рік.

· медичну довідку

· довідку про відсутність судимості

· довідку про вільне володіння рідною мовою

Термін подання заяв та копій документів – впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення до 14.12.2019). Документи приймаються за адресою: вул. Миру, 177А, с. Берестове (Берестівська сільська рада), тел. 061-53-96-2-89

Кiлькiсть переглядiв: 96

Коментарi