Новорічні свята в школі

2017-12-28

/Files/images/Новорічні свята-2018 014.JPG

/Files/images/Новорічні свята-2018 012.JPG/Files/images/Новорічні свята-2018 016.JPG/Files/images/Новорічні свята-2018 019.JPG/Files/images/Новорічні свята-2018 033.JPG 27 грудня в школі пройшли новорічні свята для 1-4 та 5-11 класів.

Новий рік – це одне із найулюбленіших свят, приходу якого чекають не тільки діти, але й дорослі, з нетерпінням, в очікуванні чогось казкового, незвичайного і чарівного. Напевно, тому із його наближенням у всіх піднесений настрій, а значить є ще більше бажання створити атмосферу новорічної казки.
Саме таку атмосферу казковості, дива створили класоводи та учні 1-4 класів. Вони підготували та представили глядачам яскраві, цікаві, костюмовані вистави. Присутні мали змогу побачити улюблених казкових героїв: Бабу Ягу, Білосніжку, гномів, піратів, розбійників, королеву, принцесу та інших казкових персонажів.
З великою радістю зустріли герої свята найбільш очікуваних гостей – Діда Мороза та Снігурочку, які були не лише глядачами, а й учасниками свята: представляли номери художньої самодіяльності, брали участь у конкурсах, співали, водили хоровод навколо ялинки, веселилися.
Не менш цікаве свято пройшло для учнів 5-11 класів.
Усі отримали порцію гарного настрою і позитиву від музики, танців, веселих конкурсів та ігор.
Учасники новорічних заходів отримали солодкі подарунки від Діда Мороза.

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi