• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Національно-патріотичне виховання в школі(звіт)

Національно-патріотичне виховання в школі(звіт)

2017-05-18

/Files/images/стенд наші добрі справи.JPG

У нашій школі Зала патріотичного виховання поповнилася новим стендом « Наші добрі справи», який є звітом роботи школи з патріотичного виховання підростаючого покоління

Звіт про національно-патріотичне виховання в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів за 2016 – 2017 н. рік

Основним документом у роботі школи щодо патріотичного виховання підростаючого покоління є Концепція національно-патріотичного виховання молоді, затверджена спільним наказом Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства оборони, Міністерства культури і туризму, Міністерства освіти і науки від 27.10.2009 № 3754/981/538/493.

Зусилля педагогічного колективу школи спрямовані на виконання завдань щодо виховання в учнів патріотичного обов'язку, любові до своєї Батьківщини та її історичної і культурної спадщини, почуття національної гідності, готовності до військової служби та захисту України, повазі до державної символіки, чинного законодавства та засад демократичної, правової держави.

На протязі 2016-2017 навчального року у школі проведено:

- зустрічі : з волонтерами організації « Наші Атланти», воїнами 501-го батальйону морської піхоти;

- екскурсії: до музею « Подвиг» (взяли участь у заходах, присвячених вшануванню пам’яті наших земляків-Героїв Радянського Союзу Шамрая М. С. та Якименка І. С.), військової частини (концерт) , походи рідним краєм.

- акції: «Лікизамість квітів», «Прапор для бійця», «Подарунок для Героя», « Великодній кошик - 2017», маскувальна сітка для захисників України.

- військово-спортивні конкурси: «Козацький гарт» , «Козацькому роду нема переводу», « Звитяга», районний конкурс «Джура».

- впорядкування Обеліска загиблим односільчанам і братської могили

- тематичні лінійки, відкриті виховні години, бесіди на уроках історії та захисту Вітчизни, виставки літератури, присвячені Дню села, Дню пам’яті жертв фашизму, Дню української писемності і мови, Дню Гідності і Свободи, Дню пам’яті жертв Голодоморів, Дню Соборності України, Дню виводу військ СРСР з Афганістану, Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні, Дню добровольця, Шевченківським дням, 100-річчю початку Української революції 1917-1921 років та ін.. У школі працюють гуртки: «Джура», « Історія, культура, звичаї та духовні традиції козацтва» (кер. Бондарчук В.В.) та оновлюється Зала патріотичного виховання.

Кiлькiсть переглядiв: 1731

Коментарi