Свято першого дзвоника

2015-09-02

/Files/images/1 клас 2015 р.jpg

Ось і розпочався новий навчальний рік. Цей рік в нашій школі особливий :закінчили свою трудову діяльність вчителі Макаренко Н.П., Щербань М.Г., Марченко Л.Є., Маслій К.М., Кириленко О.П.

На святковій лінійці начальник відділу освіти Липський В. М. зі словами подяки звернувся до Кириленко О.П., яка 37 років очолювала школу.

Новому директору Кравцю С.О. побажав творчих злетів і наснаги в роботі з шкільним колективом. Гомінлива дітвора веселою юрбою прилинула в рідні класи. Світлі, чисті, гарно відремонтовані кімнати, батьками та спонсорами , привітно зустріли їх. Цікавими першими уроками класні керівники та класоводи залучили дітей до історії України та її сьогодення. «Ми – нація єдина, твої ми діти , Україно!» - ці слова стали підтвердженням нашому сьогоднішньому життю. Саме так розпочалися трудові будні в Карло-Марксівській школі. А попереду чекають наших учнів цікаві і змістовні уроки, виховні заходи та трудові справи. Тож хай натхнення і бажання досягти творчих вершин не залишає всіх тих, хто причетний до нелегкої справи виховання і навчання підростаючого покоління нашої держави.

/Files/images/свято першого дзвоника 2015р.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi